Bezig met laden…

Praktisch communiceren en beïnvloeden

Communicatie…het lijkt zo simpel!

Waar wij ook komen, er is altijd wel iets aan de hand rond dit thema: te veel, te weinig, niet op tijd, niet aangepast aan de ontvanger etc.. Blijkbaar is het niet zo eenvoudig als het lijkt. Toch is het een essentiële vaardigheid voor leidinggevenden en medewerkers, en ook een cruciale bouwsteen voor het positief beïnvloeden van de mensen om je heen.

Deze training gaat in op een aantal aspecten rond het voeren van effectieve gesprekken en het positief beïnvloeden van mensen om je heen. Uiteraard ga je dit zelf vertalen naar de toepassing in jouw praktijk.

Doelen van deze training

  • Je kent tips & tricks voor goede en effectieve gesprekken en ervaart de impact daarvan.
  • Je leert welke communicatiestijl jij hebt en vertaalt dat naar jouw praktijk.
  • Je leert en oefent de basis voor het geven en ontvangen van feedback.
  • Je leert wat je kunt doen in jouw praktijk om mensen positief te beïnvloeden.

Werkwijze

Tijdens deze training staat je eigen praktijk centraal. Op een interactieve manier krijg je tips en tricks voor het voeren van effectieve gesprekken en het beïnvloeden van anderen.  Werkwijze is aldoor sterk interactief waarbij theorie vertaald wordt naar de eigen praktijk. Er zal ook geoefend worden met het toepassen van een aantal zaken. De training sluit je af met het maken van een eigen plan van aanpak, waarmee je de volgende dag aan het werk kan.

Deze training kan zowel op een externe locatie, in company of online worden gegeven.